I Posiłek - ok. 730 Mleko 2% - 300ml Platki Owsiane - 100g Twaróg półtłusty - 30g Rodzynki - 25g B :28,54 T: 13.45 W:102.85 II Posiłek - ok. 1000 (w szkole) Chleb razowy - 120g Jakaś wędlina w zaleznosci od tego co będzie w domu (polędwica, baleron, szynka) Sok marchwiowy - 250ml B:15 T:4.4 W:73.1 III Posiłek - ok. 1300 ( w szkole) Koktajl Płatki [...]
I Posiłek - ok. 730 Mleko 2% - 300ml Platki Owsiane - 100g //// ZMNIEJSZ DO 70 GRAM Twaróg półtłusty - 30g /// TUTAJ DAJ NAWET ZE 100GRAM Rodzynki - 25g B :28,54 T: 13.45 W:102.85 II Posiłek - ok. 1000 (w szkole) Chleb razowy - 120g Jakaś wędlina w zaleznosci od tego co będzie w domu (polędwica, baleron, szynka) /// CHUDA WĘGDLINA I JAK [...]
[...] Pozostaje czekac na ow art. IMO kiedy pojawia sie tansza alternatywa dla drogich produktow zawsze podnosi sie rumor, nie wazne, czy chodzi o samochody, mydla w plynie czy mleko w proszku. Z tego calego szumu informacyjnego ciezko wylowic co jest faktem, a co pomowieniem. Dlatego najlepiej nie opierac swojego wyboru na tym belkocie. Fakty sa [...]
MEGABOL Animal Amino Booster sprobowalem tego bialka bo lubie pisac prawde o produktach wiec nic tylko pozostalo przetestowac. Smak toffi tragedia nigdy nie pilem gorszej odzywki,rozpuszczalnosc straszna,zapach rowniez nieprzyjemny czuc mleko w proszku jednym slowem lipa
siema co myslicie o takim mleku w proszku, odtłuszczonym ? http://www.dobradieta.pl/tabele.php?cmd=show_entry&lp=11 skład: białko: 35,7 tłuszcze: 0,8 weglowodany: 51,5 skład ma prawie jak gainery :P warto to pić jesli mam to za friko :>
jedno pytanie w sprawie bialka. Dostalem 3.5 kg bialka w postaci "serwatki demineralizowanej" (smak jak mleko w proszku) czy jest to zdrowe i dobre bialko dla kulturysty??
[...] ciasta, będącego jednorodnym połączeniem mąki zbożowej różnego gatunku i wody, poddanego najczęściej, ale nie zawsze, fermentacji alkoholowej (z wykorzystaniem drożdży) bądź mlekowej (bakteryjnej), wyrobionego w bochny różnego kształtu i wielkości. Oprócz chleba pulchnego, wyrabianego z ciasta drożdżowego lub ciasta z dodatkiem proszku do [...]
[...] słonego i gorzkiego. Glutaminian jest głównym składnikiem białek i jest obecny w większości naturalnych produktów spożywczych takich jak mięso, drób, owoce morza, warzywa i mleko. Naturalnie występujący glutaminian jest tradycyjnie wykorzystywany by nadawać smak umami. W przeszłości kilka sporadycznych raportów wykazało, że glutaminian wywołuje [...]
[...] w innych, droższych jogurtach. Taka Almsana mogłaby zastąpić pełnowartościowy posiłek. Pytanie tylko, skąd pochodzą węglowodany? Czy przypadkiem nie z laktozy? Oto skład: mleko pasteryzowane, wsad brzoskwiniowy - 2,5% brzoskwiń w gotowym wyrobie (cukier, brzoskwinie, woda, substancje zagęszczające: skrobia kukurydziana zmodyfikowana, karagen, [...]
Jak popatrzymy na skład np. gainerów vitala to też pięknie na pierwszy rzut oka nie jest... Suszona serwatka, odtłuszczone mleko w proszku - są to co prawda znkome ilości... ale są Zmieniony przez - Chong Li w dniu 2007-01-13 15:46:45
[...] tego uniknąć...Cwiczyć lubię ...sprawia mi przyjemność samo ćwiczenie...mimo że przy okazji chciałbym oczywiście przybrać na wadze..jeśli jednak będę wypijał zmiksowane mleko z bananami i np płatkami i mlekiem w proszku codziennie, czy nie grozi mi przebiałkowanie? To jest dodoatkowe ok 500kalorii głownie chyba białko o ile dobrze kombinuję [...]
Tzn wiadomo ze z mlekiem albo woda, ale chodzi mi o temperature tych plynow, np podgrzewacie mleko czy z zimnym, albo wode: czy ja gotujecie, potem odstawiacie aby ostygla i taka wlewacie? czy z goraca? Czy z mineralka?? Bo chyba kranowa nie zalewacie proszku ??
Mam pytanie, zobaczyłem w sklepie mleko w proszku że ma w 100g aż 35g białka i zakupiułem, czy moge go dodawać do odżywki białkowej na mleku tzn dosypywać, lub na wodzie na noc popijając twaróg:) tak o pytanie bo nieiwem czy jest sens:)